سینک گرانیتی دولگنه مدل RK AS303
تومان1,840,000
تومان2,300,000
ارسال با باربری(رایگان)
- ابعاد 50*114 cm
- رنگ : جهت انتخاب رنگ و نقش، با شماره 04134312552 تماس بگیرید ویا در واتساپ به شماره های 09144143722 و 09144775838 پیام دهید.
قیمت تقریبی این محصول در بازار : 3200000 تومان
این مدل تمام شده است
ارسال با باربری(رایگان)
رنگ : جهت انتخاب رنگ و نقش، با شماره 04134312552 تماس بگیرید ویا در واتساپ به شماره های 09144143722 و 09144775838 پیام دهید.
قیمت تقریبی این محصول در بازار : 3200000 تومان
ساخته شده از :
ترکیب پودر کربنات و پلی استر جهت مقاومت بالا و رویه ژلکوت مقاوم در برابر خط و خش
رزین پلی استر (اورتوفتالیک):
متداولترین نوع رزین پلی استر بوده که بصورت عمومی مورد استفاده قرار میگیرد. این نوع رزین در فرایندهای لایه چینی کامپوزیت، مجسمه سازی، صنایع دریایی، ساخت قایق و وان، فایبر گلاس، سنگهای مصنوعی و لولههای مختلف بکار میرود.
زین پلی استر ماده ای است که در مجسمه سازی و کارهای صنعتی و تولید سنگ مصنوعی مورد استفاده قرار می گیرد. رزین پلی استر وقتی با هاردنر (خشک کن) مخلوط می گردد پس از مدتی حرارت آن بالا می رود و به حالت ژله در می آید و سپس سخت و محکم می گردد. به هنگام سفت شدن پلی استر، مولکول ها به هم نزدیک شده و مقداری از محلول نیز تبخیر می گردد، در نتیجه، حجم پلی استر بعد از بستن، اندکی کاهش می یابد. پلی استر سخت شده را دیگر نمی توان به حالت مایع برگرداند و مناسب ترین درجه برای کار با پلی استر، حرارت بیست درجه می باشد.
پلی استر مایع، بوی زننده ای دارد و اگر روزانه مقدار پنج کیلوگرم از آن مصرف شود بی ضرر است، ولی بیش تر از این مقدار را باید در اتاقی که تهویه می شود، انجام داد.
رزین پلی استر به بعضی اجسام مانند چوب می چشبد. برای جلوگیری از این امر می توانیم از پارافین و یا فیلم نیز استفاده کنیم. فیلم، مایعی است که با قلم مو بر سطح قالب زده می شود و پس از خشک شدن، یک لایه نایلون مانند نازک ایجاد می کند. رزین پلی استر باید در جای خنک و تاریک نگهداری شود. عمر رزین در صورتی که مرغوب باشد، به دوازده ماه می رسد. پلی استر بعد از بستن، محکم، غیر سمی و غیر متخلخل می گردد و می توان آن را سوهان زد و یا با مته سوراخ نمود. انواع رنگ های پودری را می توان با رزین پلی استر مخلوط نمود تا به صورت رنگین در آید. رزین پلی استر در مقابل نور تغییر رنگ نمی دهد. هاردنرهای مورد استفاده در پلی استر، به دو صورت مایع و خمیری وجود دارند که کار کردن با نوع خمیری ساده تر است، هاردنر مایع به رنگ آب است و بوی تندی دارد.
میزان هاردنر در رزین پلی استر:
با کم و زیاد کردن هاردنر، می توان زمان سفت شدن را تنظیم نمود. قانون کلی میزان هاردنر در رزین پلی استر های شفاف، ۲ درصد است. رزین پلی استر در لایه های نازک خیلی به کندی سفت می شود و قسمت بالای آن به حالت چسبنده باقی می ماند. در این موارد، باید مقدار هاردنر را به ۴ درصد رساند. اگر ضخامت پلی استر زیاد باشد، احتمال ترک خوردگی پیش می آید که در این مورد، باید میزان هاردنر را یک درصد انتخاب نمود. وقتی که قالب پلاستیکی است و نسبت به حرارت حساس می باشد نیز باید میزان هاردنر را کاهش داد. اگر مقدار هاردنر از ۴ درصد تجاوز کند، باعث می شود پلی استر خیلی ترد و شکننده شود. برای این که پلی استر حالت قابل انعطافی داشته باشد، بایستی میزان هاردنر را یک درصد گرفت.
ماده شتاب دهنده در رزین پلی استر (کاتالیزور):
ماده شتاب دهنده، مایعی است به رنگ بنفش که از ترکیبات کبالت است. مقدار ماده شتاب دهنده در رنگ و زمان بستن پلی استر تاثیر می گذارد. بسیاری از شتاب دهنده ها زمان سفت شدن را به جلو می اندازند و باعث می شوند پلی استر میل به زردی یا قرمزی پیدا کند. ماده شتاب هنده در ایجاد حرارت به هنگام بستن نیز تاثیر می گذارد. وقتی ماده شتاب دهنده بیشتر باشد، به دلیل تسریع عمل پلیمریزاسیون، حرارت بیشتری تولید می گردد. برای آماده کردن پلی استر اول ماده شتاب دهنده را در آن می ریزیم و خوب به هم می زنیم و سپس ماده ی هاردنر را به آن می افزاییم. باید بسیار دقت داشت که هیچ گاه شتاب دهنده و هاردنر را همزمان با هم مخلوط نکرد، زیرا واکنش نشان داده و تولید گرمای زیاد و در نهایت آتش سوزی و یا انفجار می کند.
زمان بستن پلی استر:
زمان بستن پلی استر به مقدار ماده شتاب دهنده و مقدار ماده هاردنر و دمای هوای اتاق بستگی دارد. زمان بستن پلی استر شفاف، طولانی تر از زمان بستن پلی استر غیر شفاف است. درجه حرارت پایین در اتاق باعث می شود عمل بستن به تعویق بیفتد. اگر درجه حرارت اتاق زیر ۱۵ درجه سانتی گراد باشد، در پلی استر شفاف عمل سفت شدن صورت نمی گیرد. در این صورت گفته می شود که پلی استر منجمد شده است. ولی پلی استر غیر شفاف در حرارت بالای ۱۲ درجه می تواند سفت شود.
لایه های نازک پلی استر برای سفت شدن به مدت طولانی تری نیاز دارند. پلی استر بعد از بستن، تا چندین روز به سخت شدن ادامه می دهد. بنابراین باید برای صاف کاری آن بعد از چند روز که از قالب بیرون آمد اقدام نمود. مدت بستن پلی استر را می توان با قرار دادن مجسمه در فر آشپزخانه در حرارت ۵۰ تا ۸۰ درجه به نیم ساعت رساند.
میزان انقباض پلی استر:
پلی استرهای مختلف، معمولا بین ۵ تا ۸ درصد حجم خود را در طی زمان انعقاد از دست می دهند. این خاصیت دارای مزایا و مضراتی است. مزیت آن در این است که به علت کوچک شدن، از قالب ساده تر بیرون می آید. ضرر آن در این است که اگر یک لایه از آن را روی لایه دیگری که منعقد شده بریزیم، به علت این که لایه قبلی به علت انقباض با دیواره قالب فاصله پیدا کرده است، به داخل آن فاصله راه پیدا می کند و حجم زائدی را به وجود می آورد که بعدا باید تراشیده شود.
لینک مطلب :
کربنات کلسیم چیست؟
کربنات کلسیم یکی از مفیدترین مواد شناخته شده برای زندگی انسان و سایر موجودات کره خاکی است!
این ماده با اینکه فراوانی بسیاری در زمین دارد اما با توجه به مصارف بسیار زیاد آن ارزشمند و دارای تقاضای بسیار است. گرچه تمام این سه فرم در شرایط شیمیایی یکسان هستند، اما در بسیاری از موارد دیگر، از جمله خلوص، سفیدی، ضخامت و همگن بودن متفاوت هستند. کربنات کلسیم یکی از مواد مفید و متنوع شناخته شده برای انسان است. بسیاری از ما برای اولین بار در کلاس مدرسه با کربنات کلسیم روبه رو هستیم، جایی که ما از گچ تخته سیاه استفاده می کنیم. این ماده به عنوان سنگ مرمر، کربنات کلسیم، سنگی دگرگون است. زمانی که گچ یا سنگ آهک تحت شرایط دمایی و فشار بالا بازسازی می شود، شکل می گیرد. ذخایر بسیار زیادی از کربنات کلسیم در آمریکای شمالی و اروپا وجود دارد. کربنات کلسیم یک پودر سفید غیر سمی، بدون بو، تحریک کننده و یکی از متنوع ترین مواد معدنی است. کربنات کلسیم خنثی است، قابل حل در آب و در اسید محلول است. طبق روشهای مختلف تولید کربنات کلسیم را می توان به کربن سنگین و کربن سبک تقسیم کرد.
کربنات کلسیم برای صنعت ساخت و ساز بسیار حیاتی است، هم به عنوان یک ماده ساختمانی در نوع خود (به عنوان مثال سنگ مرمر)، و هم به عنوان یک ماده تشکیل دهنده سیمان مورد استفاده قرار می گیرد. این ماده در ساخت ملات مورد استفاده در چسباندن آجرها، بلوک های بتونی، سنگها، زونا های سقف، ترکیبات لاستیکی و کاشی ها نقش دارد. کربنات کلسیم تجزیه می شود و دی اکسید کربن و آهک را تشکیل می دهد، ماده مهمی در ساخت فولاد، شیشه و کاغذ است. از کربنات کلسیم به دلیل خاصیت ضد اسیدی در محیط های صنعتی برای خنثی سازی شرایط اسیدی در خاک و آب استفاده می شود.
پودر کربنات کلسیم در صنایع کاربرد وسیعی دارد. در معدن، صنعت نفت، صنایع شیشه ای و فولادی، در صنعت کاغذ، مهر و موم و چسب، در تولید ملات، بلوک های بتونی، کاشی، در ساخت جاده ها و ساختمان ها و سایر کارهای مهندسی، در صنایع شیمیایی و متالوژی، پلاستیک pvc، جوهر چاپگر، گریس ها و روان کننده ها استفاده می شود.
لینک مطلب :
https://ca-co3.com/calcium-carbonate-powder/
ژلکوت :
همان رزینی می باشدکه از موادی با خاصیت تیکسوتروپی(افزایش گرانروی در حالت سکون و کاهش گرانروی در اثر هم خوردن) تشکیل شده است. مواد ذکر شده گرانروی ژلکوت را افزایش داده و سبب می شوندکه ژلکوت به خوبی روی سطح کار بنشیند. ژلـکوت گذشته از ایفای نقش زیبایی برای قطعه، مسئولیت محافظت از سطح قطعات کامپوزیتی (فایبرگلس) در برابر سایش،خـوردگـی، مـواد شیمیـایی، آب و هـوا و اشعه فرابنفش نور خورشید را دارد و حیاتی ترین بخش یـک قـطعه کامپـوزیتی است و طول عمـر قـطعات کامپـوزیتی و فایبرگلس و کارائـی منـاسب آنـها بستگی به انتـخاب صحیح ژلکوت و روش اعمال آن دارد.جهت رنگدار شدن ژلکوت به آن رنگدانه اضافه می شود و برایجلوگیری از جاری شدن ژلکوت روی سطح کار و به منظور ژل شدن و پخت گشتن ژلکوت به آن افزودنی های دیگرهم افزوده می شود.
رزین های ایزوفتالیک از جمله رزینهای ذکر شده هستند که نسبت به دیگر رزینهای پلی استر (نظیر ارتوفتالیک) از استحکام و طول عمر بیشتری برخوردارهستند. بهترین شیوه استفاده از ژلکوت، اسپری کردن آن است که بهتر است این کار با استفاده از مخازن تحت فشار یا با استفاده از دستگاه تزریق سخت کننده انجام شود. فقط باید مواظب بود ژلکوتی که به آن سخت کننده افزوده شده است داخل اسپری کننده رسوب نکند باید اسپری کننده را با استون تمیز کرد و قبل از اینکه ژلکوت ببندد آن را اسپری کرد.
تیلن شایان ذکر است: که 17 الی 20 دقیقه زمان می برد تا ژلکوت ببندد. علاوه بر اسپری کردن می توان با استفاده از یک برس یا غلتک روی سطح کار را ژلکوت زد؛ به جای ژلکوت نباید از رزین پلی استر استاندارد استفاده کرد چون این ماده از خواص یک روکش برخوردار نیست. به عبارت دیگر موادی که در ژلکوت وجود دارد در این رزین موجود نیست و استحکام آن نیز بسیار ناچیز است.باید رزین پلی استر استاندارد را همراه با الیاف شیشه به رزین افزود تا ضمن تقویت کردن رزین بتوان از آن برای ایجاد سطحی یکنواخت استفاده کرد.
ژلکوت همان رزینی می باشدکه از موادی با خاصیت تیکسوتروپی(افزایش گرانروی در حالت سکون و کاهش گرانروی در اثر هم خوردن) تشکیل شده است. مواد ذکر شده گرانروی ژلکوت را افزایش داده و سبب می شوندکه ژلکوت به خوبی روی سطح کار بنشیند. ژلـکوت گذشته از ایفای نقش زیبایی برای قطعه، مسئولیت محافظت از سطح قطعات کامپوزیتی (فایبرگلس) در برابر سایش،خـوردگـی، مـواد شیمیـایی، آب و هـوا و اشعه فرابنفش نور خورشید را دارد و حیاتی ترین بخش یـک قـطعه کامپـوزیتی است و طول عمـر قـطعات کامپـوزیتی و فایبرگلس و کارائـی منـاسب آنـها بستگی به انتـخاب صحیح ژلکوت و روش اعمال آن دارد.جهت رنگدار شدن ژلکوت به آن رنگدانه اضافه می شود و برایجلوگیری از جاری شدن ژلکوت روی سطح کار و به منظور ژل شدن و پخت گشتن ژلکوت به آن افزودنی های دیگرهم افزوده می شود.
رزین های ایزوفتالیک از جمله رزینهای ذکر شده هستند که نسبت به دیگر رزینهای پلی استر (نظیر ارتوفتالیک) از استحکام و طول عمر بیشتری برخوردارهستند. بهترین شیوه استفاده از ژلکوت، اسپری کردن آن است که بهتر است این کار با استفاده از مخازن تحت فشار یا با استفاده از دستگاه تزریق سخت کننده انجام شود. فقط باید مواظب بود ژلکوتی که به آن سخت کننده افزوده شده است داخل اسپری کننده رسوب نکند باید اسپری کننده را با استون تمیز کرد و قبل از اینکه ژلکوت ببندد آن را اسپری کرد.
تیلن شایان ذکر است: که 17 الی 20 دقیقه زمان می برد تا ژلکوت ببندد. علاوه بر اسپری کردن می توان با استفاده از یک برس یا غلتک روی سطح کار را ژلکوت زد؛ به جای ژلکوت نباید از رزین پلی استر استاندارد استفاده کرد چون این ماده از خواص یک روکش برخوردار نیست. به عبارت دیگر موادی که در ژلکوت وجود دارد در این رزین موجود نیست و استحکام آن نیز بسیار ناچیز است.باید رزین پلی استر استاندارد را همراه با الیاف شیشه به رزین افزود تا ضمن تقویت کردن رزین بتوان از آن برای ایجاد سطحی یکنواخت استفاده کرد.
ژلکوت همان رزینی می باشدکه از موادی با خاصیت تیکسوتروپی(افزایش گرانروی در حالت سکون و کاهش گرانروی در اثر هم خوردن) تشکیل شده است. مواد ذکر شده گرانروی ژلکوت را افزایش داده و سبب می شوندکه ژلکوت به خوبی روی سطح کار بنشیند. ژلـکوت گذشته از ایفای نقش زیبایی برای قطعه، مسئولیت محافظت از سطح قطعات کامپوزیتی (فایبرگلس) در برابر سایش،خـوردگـی، مـواد شیمیـایی، آب و هـوا و اشعه فرابنفش نور خورشید را دارد و حیاتی ترین بخش یـک قـطعه کامپـوزیتی است و طول عمـر قـطعات کامپـوزیتی و فایبرگلس و کارائـی منـاسب آنـها بستگی به انتـخاب صحیح ژلکوت و روش اعمال آن دارد.جهت رنگدار شدن ژلکوت به آن رنگدانه اضافه می شود و برایجلوگیری از جاری شدن ژلکوت روی سطح کار و به منظور ژل شدن و پخت گشتن ژلکوت به آن افزودنی های دیگرهم افزوده می شود.
رزین های ایزوفتالیک از جمله رزینهای ذکر شده هستند که نسبت به دیگر رزینهای پلی استر (نظیر ارتوفتالیک) از استحکام و طول عمر بیشتری برخوردارهستند. بهترین شیوه استفاده از ژلکوت، اسپری کردن آن است که بهتر است این کار با استفاده از مخازن تحت فشار یا با استفاده از دستگاه تزریق سخت کننده انجام شود. فقط باید مواظب بود ژلکوتی که به آن سخت کننده افزوده شده است داخل اسپری کننده رسوب نکند باید اسپری کننده را با استون تمیز کرد و قبل از اینکه ژلکوت ببندد آن را اسپری کرد.
تیلن شایان ذکر است: که 17 الی 20 دقیقه زمان می برد تا ژلکوت ببندد. علاوه بر اسپری کردن می توان با استفاده از یک برس یا غلتک روی سطح کار را ژلکوت زد؛ به جای ژلکوت نباید از رزین پلی استر استاندارد استفاده کرد چون این ماده از خواص یک روکش برخوردار نیست. به عبارت دیگر موادی که در ژلکوت وجود دارد در این رزین موجود نیست و استحکام آن نیز بسیار ناچیز است.باید رزین پلی استر استاندارد را همراه با الیاف شیشه به رزین افزود تا ضمن تقویت کردن رزین بتوان از آن برای ایجاد سطحی یکنواخت استفاده کرد.
لینک مطلب :
https://www.kimiafiber.com/fa/product-details/%DA%98%D9%84-%DA%A9%D8%AA-%D9%85%D8%AE%D8%B5%D9%88%D8%B5-%D8%B3%D9%86%DA%AF-%D9%85%D8%B5%D9%86%D9%88%D8%B9%DB%8C
محصولات مشابه
-
کره گیر خانگی گوهرآسایش 13لیتری مدل GA13 (گوهرآسایش)
تومان527,000
-
تنور گازی تمام استیل تک کشو (گوهرآسایش)
تومان1,372,800
-
تنور گازی نیمه استیل تک کشو (گوهرآسایش)
تومان1,235,520
-
تنور گازی تمام استیل تک سینی پایه بلند (گوهرآسایش)
تومان1,430,000
-
تنور گازی نیمه استیل (گوهرآسایش)
تومان1,195,200
-
تنور گازی (فرگازی) نیمه استیل مقرون بصرفه (گوهرآسایش)
تومان1,350,000
-
تنور گازی تمام استیل ساج دار گوهرآذران (گوهرآسایش)
تومان2,870,000
-
تنور گازی نیمه استیل ساج دار (گوهرآسایش)
تومان2,760,000
-
تنور گازی نیمه استیل جوجه گردان (گوهرآسایش)
تومان1,575,000
-
تنور گازی تمام استیل مدل دو کشو پایه بلند (گوهرآسایش)
تومان1,550,000
-
اجاق گاز نما استیل آتروپات مدل AT101
تومان2,870,000
-
اجاق گاز نما استیل گلد آتروپات مدل AT102
تومان2,870,000
-
هود آشپزخانه مدل AH203 شانای
تومان1,430,000
-
هود آشپزخانه مدل AH201 شانای(اکونومی)
تومان997,000
-
هود آشپزخانه مدل AH202 شانای (هوشمند)
تومان1,098,000
-
هود آشپزخانه مدل AH201 شانای
تومان997,000
-
اجاق گاز طرح فر تک درب مدل هیوا Pp103
تومان1,674,000
-
یخچال فریزر سایلون-بهسرما مدل BS620 بالاپایین
تومان12,900,000
-
یخچال فریزر دوقلوی 40فوت سایلون-بهسرما مدل BS622
تومان24,300,000
-
یخچال فریزر 18 فوت دیفراست سیگنال مدل SRN-18
تومان7,421,400
-
یخچال فریزر 24 فوت نوفراست سیگنال مدل SRN-24
تومان9,114,000
-
کولر پلاستیکی جنرال مدل 3800M
تومان3,290,000
-
اجاق گاز طرح فر لپان مدل L601
تومان2,698,000
-
اجاق گاز طرح فر لپان مدل L602
تومان2,290,000
-
اجاق رومیزی تمام استیل لپان مدل L604
تومان3,197,000
-
اجاق گاز طرح فر لپان مدل L605
تومان2,750,000
-
اجاق گاز طرح فر لپان مدل L606
تومان2,790,000
-
اجاق گاز طرح فر لپان مدل L607
تومان2,370,000